СУТРА ИСТИЧЕ РОК ЗА КОНКУРИСАЊЕ ПЕНЗИОНЕРИМА ЗА БЕСПЛАТНУ БАЊСКУ РЕХАБИЛИТАЦИЈУ

Сутра, 13. априла,  истиче рок за пријаву на овогодишњи оглас који је расписао Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање за одлазак пензионера на бесплатну десетодневну рехабилитацију у некој од 25 бања у Србији.

Право да се јаве на конкурс имају пензионери из категорије запослених, самосталних делатности и пољопривредника, чија пензија не прелази суму од 24.980 динара. Услов је и да немају друга лична примања, као и да нису користили бесплатан боравак о трошку Фонда ПИО у последњих пет година.

Уз пријаву прилаже се и последњи пензијски чек или пензионерска картица, уколико је пензионер већ има, доказ о висини пензије остварене по међународним уговорима, расположива документација и изјава где желе да иду на опоравак.

До сада се у ОО Пензионера у Смедеревској Паланци пријавило око 160 пензионера, који конкуришу за једно од 78 места колико је ове године добила наша општина. Из ОО Пензионера у Паланци позивају пензионере да искористе рок и конкуришу за бесплатни бањски опоравак.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/sutra-istice-rok-za-konkurisanje-penzionerima-za-besplatnu-banjsku-rehabilitaciju/