СВЕ ВИШЕ ЗАРАЖЕНИХ У СМЕДЕРЕВУ, МЕЂУ ЊИМА И МЕДИЦИНСКА СЕСТРА

Према информацијама из Завода за јавно здравље Пожаревац, у Смедереву је код још четворо људи потврђен вирус корона, од којих је пацијенткиња стара 87 година преминула у среду увече.

Преминила пацијенткиња је у смедеревску болницу примљена због срчаних тегоба, није имала инфективни синдром, али се тестирају сви тешки случајеви и испоставило се да је позитивна.

Институт за јавно здрављ ,,Др Милан Јовановић – Батут“, пре три дана је саопштио да је првооболели на територији Смедерева мушкарац стар 69 година из Водња. Такође инфицирани су и његови син и ћерка.

Најновији случај заразе забележен је у Дому здравља Смедерево. Заражена је медицинска сестра која је првооболелог из Водња,  транспортовала за Београд. У санитету су биле још две особе, али су оне за сада негативне на коронавирус.Према информацијама из ЗЗЈЗ Пожаревац још једна медицинска сестра из Смедерева је тестирана, а резултати се очекују у току дана.  Нико од новоинфицираних нема теже тегобе и сви су у кућној изолацији.

На територији Смедерева у самоизолацији се тренутно налази 474 особе.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/sve-vise-zarazenih-u-smederevu-medju-njima-i-medicinska-sestra/