СВЕЧАНО ОТВОРЕНА НИС ПЕТРОЛ БЕНЗИНСКА СТАНИЦА НА КОЛОНИЈИ

Нова НИС Петрол бензинска станица свечано је отворена данас у Смедеревској Паланци, у улици Краља Петра I на Колонији. Реч је о НИС Петрол малопродајном објекту  „Смедеревска Паланка 3“ који је компанија НИС реконструисала на месту постојеће бензинске станице у оквиру пројекта развоја и модернизације своје малопродајне мреже.

Cвечаном отварању НИС Петрол бензинске станице „Смедеревска Паланка 3“ присуствовали су представници компаније НИС и градски званичници. Госте је поздравио Павел Кандалинцев заменик директора малопродаје „НИС Петрол“ и Никола Вучен председник Привременог органа, који је подсетио да је НИС дао и велику донацију од 1,5 милиона динара за реконструкцију крова на Градском позоришту. Након тога њих двојица су пресекли траку и на симболичан начин пустили у рад нову бензинску станицу.

Отварање нове НИС Петрол бензинске станице «Смедеревска Паланка 3» традиционално је обележено донацијом горива установи од јавног значаја – Дневном боравку за децу, младе и одрасле особе са сметњама у развоју „Пуж“

Савремена НИС Петрол бензинска станица у Паланци изграђена је у складу са најстрожијим светским техничким и еколошким стандардима,  располаже модерном опремом и двостраним мултиплекс апаратима за точење горива, а купцима су 24 сата на располагању горива евро пет квалитета произведена у домаћој Рафинерији нафте Панчево, као и богат избор робе широке потрошње.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/svecano-otvorena-nis-petrol-benzinska-stanica-na-koloniji/

2 comments

    • Boka on 21/12/2017 at 21:01

    E samo nam je ova investicija falila…od nje ce svi gradjani Palanke imati koristi..

    • zile on 21/12/2017 at 20:50

    Bas je kvalitetno i brzo uradjeno,svaka cast!

Komentari su onemogućeni.