ТОЧКОМ АУТОМОБИЛА ПРЕШАО ПРЕКО СТОПАЛА ПОЛИЦАЈЦУ У ПАЛАНЦИ

Фото архива ПД

Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедеревској Паланци, по налогу основног јавног тужиоца у Великој Плани, поднеће кривичну пријаву у редовном поступку против 44-годишњег мушкарца из Смедеревске Паланке, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело угрожавање јавног саобраћаја.

Осумњичени се терети да се јуче, у 13,25 сати, у улици Трг хероја у Смедеревској Паланци, најпре оглушио о јасан знак саобраћајног полицајца да заустави возило а потом наставио вожњу. Тада је точком аутомобила прешао преко стопала саобраћајног полицајца, који је контролисао саобраћај.

Полицијски службеник је том приликом задобио лаке телесне повреде.

ПУ Смедерево

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/tockom-automobila-presao-preko-stopala-policajcu-u-palanci/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Palančanin on 19/07/2018 at 21:22

  Srce Srbije je Kosovo i Metohija.Prestonica Cara Dušana je Prizren.Nema veze ko je gde rođen i odakle se doselio,ja sam rođen u Palanci kao moj otac i deda .Zakon treba da se poštuje kao i policija koja predstavlja zakon.A Vi Gospodo iškolujte decu da budu policajci pa nek se Vaša deca bolje ponašaju kao predstavnici zakona.Ovo je Srbija i nema veze da li je neko rođen u Prištini,Podgorici,Sarajevu ili Palanci.

  • Миле Лајковац on 19/07/2018 at 09:20

  Мене чуди како неко од тих назови полицајаца до сада није страдао. Излећу испред аута и врше препад на возаче као из заседе . То није нормално. Сувишно причати било шта више.

  • NEXI on 18/07/2018 at 16:17

  Policajac je mogao da kaze da mu je ovaj jebao i majku njegovo se veruje. Napravili ste od supa KOSOVO I METOHIJU SVE TO TREBA NAZAD NA SAR PLANINU!!!

  1. Полицајци су увек на погрешном месту.Полиција треба да штити народ а не само да кажњава. Ови са КиМ-а умислили да смо и ми шиптари .Утркују се у кажњавању у улагивању властима. Вратиће њих АВ свом коалиционом Харадинају, полако… на Проклетије…

Komentari su onemogućeni.