ТРАГЕДИЈА НА КОЛОНИЈИ-НОЖЕМ УБИО СУПРУГУ

У ромском насељу на Колонији синоћ око 19 часова дошло је до тешког убиства. Сакиб Циобану (58) је ножем усмртио своју супругу Микаелу (44). Сакиб је своју супругу након свађе убо ножем неколико пута након чега је она преминула на лицу места. Чувши свађу улетела је и њихова осамнаестогодишња трудна ћерка, која је била у суседној соби али је већ било касно да помогне мајци. Млађег сина (14) је отац нешто раније послао у продавницу тако да није био у кући када се трагедија догодила.

Сакиб је полицији познат и од раније, тако да је због породичног насиља већ био удаљаван од куће. Након истека забране он се вратио у кућу, након чега је и заменио своје презиме Николић за женино Циобану која је била Румунски држављанин, како би добили азил у Немачкој, што им није успело па су се у мају вратили у Палнку. Сакиби је међутим и даље показивао љубомору и оптуживао жену за неверство што је вероватно и довело до ове трагедије.

Након злочина Сакиб је сам позвао полицију и испричао шта је урадио. Сада се налази у притвору где ће чекати оптужницу за убиство. Микаелини рођаци ће преузети њено тело и сахранити је у Румунији.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/tragedija-na-koloniji-nozem-ubio-suprugu/