(ТРЕЈЛЕРИ) БИОСКОПСКЕ ПРОЈЕКЦИЈЕ ЗАКАЗАНЕ ЗА ПЕТАК И СУБОТУ

Нове филмске пројекције биће одржане у Културном центру 2. и 3. фебруара

Петак, 2. фебруар
КОКО – 3D (синхронизовано): 16:00 сати
ЛЕГЕНДА О КОЛОВРАТУ: 18:00 сати
ПАТУЉЦИ СА НАСЛОВНИХ СТРАНА: 20:30 сати

Субота, 3. фебруар
МАЛИ ВАМПИР – 3D (Синхронизовано): 16:00 сати
КОКО – 3D (синхронизовано): 18:00 сати
ЛАВИРИНТ – ЛЕК СМРТИ: 20:30 сати

Цена улазница је 250 динара.

КОКО 3D, синхронизовано

Дужина трајања филма: 105 мин, Жанр: анимирани, породични, комедија, фантастика

Глумци: Никола Брун, Марко Марковић, Бојан Жировић, Гоца Тржан, Добрила Илић, Милан Антоноћ, Срђан Чолић, Санела Милошевић, Оливера Катарина, Катарина Гојковић, Тијана Дапчевић. Режисер: Ли Ункрих, Адриан Молина

Упркос деценијској забрани музике у његовој породици, Мигел сања да постане успешни музичар попут његовог идола, Ернеста де ла Круза. У очајничким настојањима да докаже свој таленат, Мигел ће се наћи у задивљујућој и шареној Земљи мртвих услед низа мистериозних догађаја. Успут ће упознати шармантног преваранта и заједно ће кренути на узбудљиво путовање не би ли сазнали праву истину која стоји иза Мигелове породичне историје.

ЛАВИРИНТ: ЛЕК СМРТИ 3D

Жанр: акција, научно-фантастични, трилер. Трајање: 140 минута

У новој авантури, Томас (О’Брајан) предводи групу одбеглих лединаша у њихову последњу и најопаснију мисију до сад. Како би спасили пријатеље, морају да провале у легендарни Последњи град, лавиринт под контролом мистериозне и моћне организације  за коју ће се испоставити да је најсмртоноснија од свих до сад. Ко успе да преживи, добиће одговоре на сва питања која су лединаши постављали од првог момента када су стигли у лавиринт.

Већина глумаца из прошлог дела филма глуми у наставку, укључујући и Дилана О’Брајана, звезду серије „Млади вукодлак“, упркос повреди коју је задобио на снимању филма. Поред њега, гледаћемо и Кају Скоделарио, Томаса Броди-Сангстера, Декстера Дардена, Натали Емануел, Ђанкарла Еспосита, и друге.

ВАМПИРИЋ, 3D, синхронизовано

Трајање: 83 мин. Ричард Клаус, Карстен Килерих. Жанр: Анимирани, авантура, комедија

Омиљено штиво дечака Антона страшне су приче, посебно о вампирима. Једног дана добио је прилику упознати правог правцатог младог вампира Рудија, па и његову сестру Ану и, штавише, постали су и пријатељи. Руди се показао као љубазан, а највећу компликацију у целој причи изазвали су покушаји Антонових родитеља да упознају његовог пријатеља. Али, како објаснити необичности везане за Рудија – отрцани црни плашт који никада не скида, зашто долази у ситне ноћне сате и зашто стално руком покрива уста . . . ?

„ПАТУЉЦИ СА НАСЛОВНИХ СТРАНА“

Трајање (мин):95. Жанр: Комедија. Режисер:Милорад Милинковић

Улоге:Гордан Кичић, Борис Миливојевић, Александар Радојичић, Милена Радуловић, Марко Гверо, Јелена Ђукић, Љуба Бандовић, Тамара Крцуновић, Рале Миленковић, Олга Одановић, Новак Радуловић

Никола (Гордан Кичић) има четрдесетак година и водећа је звезда реалитy програма који се зове „Три минута славе’’. У пракси то изгледа тако што он безобразно вређа људе који се на тај шоу пријаве и због тога је јако цењен и одлично плаћен. Његове злобне и отровне речи магнетски привлаче гледалиште и рејтинге дижу до небеса. Осим тога, он смишља и разне друге реалитy формате, као и разне скривене камере. Његов живот је заправо реалитy програм. Његов најбољи пријатељ Зоран (Борис Миливојевић) је власник медијске куће која се бави производњом разних реалитy формата, а жена његовог пријатеља Мира (Тамара Крцуновић) је његова највећа љубав из младости, што, наравно, нико осим њих двоје не зна.
Николин живот почиње да се мења у тренутку када смишља начин како да од младе девојке коју гура њена амбициозна мајка, направе звезду. Смештају јој скривену камеру која се отима контроли и он почиње да се пита: је ли све то заправо намештаљка, тј. скривена камера коју подмећу њему?
Када се увери да су одређене околности ипак стварне, принуђен је да спасава сопствену кожу на начин на који једино и зна… помоћу реалитy програма.
Али, он мора да разлучи најважније: да ли је цео његов живот један велики реалитy? И шта је у свему стварно, а шта само измишљотина која доноси рејтинге?

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/trejleri-bioskopske-projekcije-zakazane-za-petak-i-subotu/