(ТРЕЈЛЕРИ) БИОСКОПСКИ РЕПЕРТОАР: „СРЕЋАН ДАН СМРТИ“,“ТОР РАГНАРОК“ И „ЧУДОВИШТА ИЗ МОЈЕ ПОРОДИЦЕ“

Из Културног центра позивају Вас да погледате најновије филмске хитове!
Уторак 7. 11. 2017.
16:00 сати – „Чудовишта из моје породице“
18:00 сати – „Срећан дан смрти“
20:00 сати – „Тор: Рагнарок“
Среда 8. 11. 2017.
16:00 сати -„Чудовишта из моје породице“
18:00 сати – „Тор: Рагнарок“
20:00 сати – „Тор: Рагнарок“

ТОР: РАГНАРОК

Редитељ: Таика Ваитити,Трајање: 130 минута. Улоге: Крис Хемсфорт, Том Хидлстон, Кејт Бланшет, Идрис Елба, Џеф Голдблум. Жанр: Фантазија, акција, авантура

Цена улазнице: 250 динара

У Марвеловом филму „Тор: Рагнарок“, Тор је заробљен с друге стране свемира без свог моћног маља и налази се у трци с временом да се врати у Асгард и заустави Рагнарок – уништење његове домовине и крај асгардијанске цивилизације –  од стране свемоћне нове претње, немилосрдне Хеле. Али прво мора да преживи гладијаторско такмичење које ће га суочити с бившим савезником Осветником – невероватним Хулком.

СРЕЋАН ДАН СМРТИ

Жанр: хорор, трилер, Трајање: 96 минута. Цена улазнице: 250 динара

У инвентивном хорор- трилеру СРЕЋАН ДАН СМРТИ  студенткиња (Џесика Рот, „Ла Ла Ланд“) изнова проживљава дан своје смрти са свим неочекиваним детаљима и ужасавајућим крајем, све док не открије идентитет свог убице. СРЕЋАН ДАН СМРТИ је режирао Кристофер Ландон („Паранормална Активност: Обележени“), док су сценарио писали Скот Лобдел и редитељ Ландон.

ЧУДОВИШТА ИЗ МОЈЕ ПОРОДИЦЕ (2D, синхронизовано)

Жанр: Анимирани, породични, авантура. Трајање: 95 минута

Цена улазнице: 250 динара

Породица Вишбоун је далеко од срећне породице. Мама Ема, власница је књижаре која је у великим дуговима. Тата Франк је озбиљно преоптерећен послом и трпи свакодневну тортуру свог шефа, кћер Феј је самосвесна тинејџерка заокупљена првом средњошколском симпатијом, а генијалца Макса малтретирају вршњаци у школи. И ту није крај. На маскенбалу зла вештица Баба Јага претвара их све у чудовишта! Ова чудовишна породица мора да јури вештицу по целом свету како би скинула проклетство. Током ове авантуре породица Вишбоун упада у невоље с правим чудовиштима као и самим грофом Дракулом који исказује Еми своју бесмртну љубав. У овом случају, авантура живота и пут до породичне среће отежан је замкама и оштрим завојима, односно оштрим зубима.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/trejleri-bioskopski-repertoar-srecan-dan-smrtitor-ragnarok-i-cudovista-iz-moje-porodice/