(ТРЕЈЛЕРИ) БИОСКОПСКИ ВИКЕНД У ПАЛАНЦИ

Из Културног центра Вас позивају да погледате најновије филмске хитове овог викенда у паланачком биоскопу.

Субота 19. август
16:00 сати „Тврд орах 2“ 3d
18:00 сати „Dunkirk“ 2d
20:00 сати „Мрачна кула“ 2d
Недеља 20. август
16:00 сати „Тврд орах 2“ 3d
18:00 сати „Мрачна кула“ 2d
20:00 сати „Anabel“ 2d

МРАЧНА КУЛА Стивена Кинга, амбициозна и комплексна прича једног од најпознатијих књижевних аутора нашег времена, овог нам лета стиже на велика платна.

Последњи витешки ратник, Роланд Дешаин (Идрис Елба) налази се у вечитој битки с Валтером О Димом такође познатим и под именом Човек у црном (Метју Меконахи). Одлучан је да га спречи у уништењу МРАЧНЕ КУЛЕ која у равнотежи одржава читав наш универзум. Док судбина светова виси на танкој линији, добро и зло ће се сукобити у ултимативној борби у којој једино Роланд може одбранити Кулу од Човека у црном.

 

ТВРД ОРАХ: Веверица Сурли се враћа у новом наставку врхунске анимације ТВРД ОРАХ из 2014. године, и ове године ће авантура бити још луђа и тврђа!

Веверица Сурли и његови пријатељи Бади, Енди и Прешус  открију како градоначелник Оактона жели да сагради дивовски, забавни парк на њиховом станишту. Како би спречили градоначелника да уништи парк, који је уједно и њихов дом, мораће се удружити с остатком животиња из парка.

 

 
 АНАБЕЛ 2 – СТВАРАЊЕ ЗЛА: Претходник већ култног хорора Анабел из 2014. године који је терао страх у кости и зарадио готово $257 милиона на светским благајнама! Неколико година након трагичне смрти њихове девојчице, мајстор за лутке и његова супруга дочекују часну сестру и неколико девојчица из затвореног дома за децу. Опседнута лутка коју је отац направио – Анабел окомила се на малену Џенис…
 
  „ДУНКИРК“ 2D: Драма из Другог светског рата, а радња филма се одвија око британске војске која се повлачи из града Дункирк 1940. године. Прича прати војнике савезничких снага, из Белгије, Канаде, Велике Британије и Француске, који су опкољени од стране немачке војске, за време битке за Француску.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/trejleri-bioskopski-vikend-u-palanci/