(ТРЕЈЛЕРИ) ЏЕДАЈИ, ФЕРДИНАНД, КОКО И ЏУМАНЏИ У ПАЛАНАЧКОМ БИОСКОПУ

У Културном центру овог викенда се организују прве овогодишње биоскопске пројекције. На репертоару ће се наћи четири филма.

КОКО  14. јануар од 16.00 часова

ФЕРДИНАНД 13. јануар од 16.00 часова, 14. јануар од 18.00 часова

ПОСЛЕДЊИ ЏЕДАЈ 13. јануар од 20.30 часова

ЏУМАНЏИ 13. јануар 18.00 часова, 14. јануар 20.00 часова

КОКО 3D, синхронизовано

Дужина трајања филма: 105 мин

Жанр: анимирани, породични, комедија, фантастика

Глумци: Никола Брун, Марко Марковић, Бојан Жировић, Гоца Тржан, Добрила Илић, Милан Антоноћ, Срђан Чолић, Санела Милошевић, Оливера Катарина, Катарина Гојковић, Тијана Дапчевић

Режисер: Ли Ункрих, Адриан Молина

Упркос деценијској забрани музике у његовој породици, Мигел сања да постане успешни музичар попут његовог идола, Ернеста де ла Круза. У очајничким настојањима да докаже свој таленат, Мигел ће се наћи у задивљујућој и шареној Земљи мртвих услед низа мистериозних догађаја. Успут ће упознати шармантног преваранта и заједно ће кренути на узбудљиво путовање не би ли сазнали праву истину која стоји иза Мигелове породичне историје.

АНИМИРАНИ ФИЛМ „ФЕРДИНАНД“ , 3D, синхорнизовано

 Од редитеља Карлоса Сандане, који нам је донео светске хитове Рио и Ледено доба, стиже „Фердинанд“, анимирани филм о великом бику са још већим срцем. Након што су га људи погрешно доживели као једну разуздану звер, Фердинанда заробљавају и одводе од куће. Одлучан да се врати својој породици, он окупља тим крајњих супротности и креће у авантуру. Једна од главних порука коју носи овај анимирани филм је та да предрасуде не смеју да постоје.

STAR WARS- ПОСЛЕДЊИ ЏЕДАЈИ 3D

Трајање 150 минута

Јунаци филма претходног филма „Буђење Силе“ придружују се галактичким легендама у епској авантури која открива древне мистерије Силе и шокантне детаље из прошлости. Реј, која је у претходној филмској причи о Скајвокерима закорачила у један већи свет наставиће своје епско путовање с Фином, Поом и Луком Скајвокером.

„Џуманџи: Добродошли у џунглу“

„Џуманџи: Добродошли у џунглу“ је прича о четворо средњошколаца који сасвим случајно откривају стару видео игру за коју никада раније нису чули. У жељи да сазнају о чему се ради, покрећу конзолу и бивају увучени у забаван али и опасан свет Џуманџи авантуре, испуњен егзотичном џунглом, тешким препрекама и одлукама, забавним негативцима, сјајним вратоломијама и духовитим опаскама. Међутим, да би се вратили у стварни свет мораће да науче како да сарађују међусобно, не само да би победили игру већ и себе и своје страхове. Јер ако не успеју, остаће заробљени унутар Џуманџија… заувек“. Редитељ наставка „Џуманџи: Добродошли у џунглу“ је Џејк Касдан.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/trejleri-dzedaji-ferdinand-koko-i-dzumandzi-u-palanackom-bioskopu/