(ТРЕЈЛЕРИ) „ЕМОЈИ“ И „ВАЛЕРИЈАН И ЦАРСТВО 1000 ПЛАНЕТА“ У ПАЛАНАЧКОМ БИОСКОПУ

Из Културног центра нам стиже најава два биоскопска хита који ће се наћи на репертоару биоскопа у недељу 6. августа.

„EMOJI“ 3D СИНХРОНИЗОВАНО

Недеља, 06. 08. 2017. у 18.00 сати

Цена улазнице 250 динара
Држава/Година: САД/2017
Жанр: анимирани, комедија
Глумци: Патрик Стјуарт, Т.Ј. Милер, Џенифер Кулиџ
Режисер: Тони Леондис

Сакривен дубоко између текстуалних апликација налази се Текстополис, ужурбани град у коме живе сви ваши омиљени емотикони надајући се да ће једног дана управо њих за коришћење изабрати власник мобилног. У том свету, сваки емотикон има само један израз лица – осим Ђуре, веселог емотикона који је рођен без филтера па због тога на много више начина може да изрази своје тренутно расположење. Одлучан у намери да постане “обичан” као и остали емотикони, Ђура ће затражити помоћ свог најбољег пријатеља сналажљивог Баци Петра и познате разбијачице шифри Бунтовнице. Њих троје заједно ће отићи на епско путовање кроз низ телефонских апликација како би пронашли код којим ће покушавати да “поправе” Ђуру. Али када самом телефону запрети много већа опасност, судбина свих емотикона зависиће од ово троје ненаданих хероја који ће покушати да спасу свој свет од страшног Брисања.

 

„ВАЛЕРИЈАН И ЦАРСТВО 1000 ПЛАНЕТА“ 3D

Недеља 06.08. у 20.00 сати

Цена улазнице 250 динара

Валеријан (Дејн ДеХан) и Лаурелине (Кара Делевињ) су специјални владини агенти задужени за одржавање реда у целом свемиру. Валеријан има у плану романтичну везу са својом партнерком Лорин, међутим она ће га одбити због његове опсежне прошлости са женама. Под директивом Заповедника (Клив Овен), Валериан и Лорин су послати на мисију у међугалактички град Алфа, растућу метрополу која је састављена од хиљаду планета. Алфа има седамнаест милиона становника који су ујединили своје таленте, технологију и ресурсе за добробит свих. Међутим, немају сви на Алфи исте интересе и циљеве; невидљиве силе ће довести цео град у велику опасност. Уз Кару Делевињ, Дејна ДеХана и Клив Овена у филму ће глумити и планетарно популарна певачица Ријана, за коју је Лук Бесон рекао да ће “имати велику улогу и како је узбуђен због тога”.

Дужина трајања филма: 135 мин
Држава/Година: ФРА/2017
Жанр: научна-фантастика, авантура
Глумци: Дејн ДеХан, Кара Делевињ, Клив Овен
Режисер: Лук Бесон

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/trejleri-emoji-i-valerijan-i-carstvo-1000-planeta-u-palanackom-bioskopu/