(ТРЕЈЛЕРИ) ПЕТ НОВИХ ФИЛМСКИХ ХИТОВА У ПАЛАНАЧКОМ БИОСКОПУ ТОКОМ ВИКЕНДА

Током викенда 18. и 19. новембра у Културном центру биће одржане нове филмске пројекције.Публика ће моћи да бира између пет нових филмских хитова разноразних жанрова.

СУБОТА 18. новембар

18.00 „Лига правде“

20:30 „THE BOOKS OF KNJIGE: Случајеви правде“

НЕДЕЉА 19. новембар

16.00 „Дружина из џунгле“

18.00 „Слагалица страве“

20.30 „Убиство у Оријент експресу“

ЛИГА ПРАВДЕ 3D 
Трајање: 120 минута
Подстакнут обновљеном вером у човечанство и инспирисан Суперменовим несебичним чином, Брус Вејн затражиће помоћ своје новооткривене савезнице, Дајане Принс, у суочавању с највећим непријатељем до сада, Дарксајдом. Заједно, Бетмен и Чудесна жена морају пронаћи тим суперљуди како би отклонили нову претњу. Упркос формацији коју чине хероји Бетмен, Чудесна Жена, Аквамен, Киборг и Флеш, можда ће бити прекасно да се спаси планета од напада катастрофалних размера. Под геслом „сам не можеш спасти свет“ јунаци филма крећу у борбу са моћним негативцем.

Овај научнофантастични филм режирао је Зак Снајдер, а по сценарију Криса Терија и Џоса Видона на основу истоименог стрипа. Улоге тумаче: Бен Афлек, Хенри Кавил, Гал Гадот, Џејсон Момоа, Езра Милер, Реј Фишер, Киран Хиндс, Ејми Адамс, Вилем Дафо, Џеси Ајзенберг, Џереми Ајронс, Дајана Лејн, Кони Нилсен и Ј. К. Симонс.

ДРУЖИНА ИЗ ЏУНГЛЕ (3D, синхронизовано)

Жанр: Анимирани, авантура
Трајање: 97 минута

Морис можда изгледа као пингвин, али он је прави тигар изнутра! Иако одгојен од стране тигрова, он је најсмотанији Кунг фу мајстор икада. Заједно са својим пријатељима, намерава да одржи ред и правду у џунгли, као што је његова мајка одржавала пре њега. Али, то ће бити тешко, јер зла коала жели да уништи џунглу једном заувек уз помоћ своје војске бабуна.

СЛАГАЛИЦА СТРАВЕ

Филмови из овог серијала прате дијаболичне шеме серијског убице под надимком „Jigsaw“. Он поставља сценографију за своје умоболне игре које тестирају моралност његових жртава.

И након смрти „Jigsaw“ наставља се низ убистава и мучења, а сада ће страдати и они који искоришћавају људе без здравственог осигурања.

Наставак најпопуларнијег хорор серијала у коме многе стиже рука психопате „Jigsaw“, који је сада мртав. Али, он има и своје наследнике.

Наследник оставштине „Jigsaw“ је детектив Хофман коме се приближава ФБИ, па је присиљен поново да покрене језиву игру…

У главним улогама: Тобин Бил, Костас Мандилор, Марк Ролстон…

Филм Слагалица страве 6 (Saw VI, 2009), режирао је Кевин Гројтерт.

„THE BOOKS OF KNJIGE: Случајеви правде“
Трајање (мин):90
Режисер:Зоран Марковић
Улоге:Веселин Гајовић, Горан Вујовић, Александар Радуновић , Зоран Марковић, Сејдо Алијај, Никола Пејаковић, Тихана Ћулафић, Изудин Бајровић, Небојша Глоговац, Зенит Ђозић, Зоран Кесић
Ко је оставио леш на фарми камионџија од којих се добија најквалитетније млијеко? Ко шверцује нелегалне таблете Бетангин? Ко полицајцима пали руке? Зашто се појављује злокобни зец? Све то покушавају сазнати два храбра, али неспособна полицијска инспектора.
УБИСТВО У ОРИЈЕНТ ЕКСПРЕСУ
Жанр: драма
Оно што је изгледало да ће бити раскошно путовање возом кроз Европу, убрзо се претворило у једну од најгламурознијих, најнапетијих и најузбудљивијих мистерија свих времена. Настао према роману једне од најпопуларнијих списатељица Агате Кристи, филм Убиство у Оријент Експресу доноси причу о тринаесторо странаца заробљених у возу у коме нема невиних. Сви су осумњичени. Само један човек у борби са временом, мораће да разреши мистерију, пре него што убица поново нападне.
У главној улози култног Херкула Поароа гледаћемо Кенета Брану, који је истовремено и режисер и предводник сјајне глумачке екипе, и то Пенелопе Круз, Вилијам Дефо, Џуди Денч, Џони Деп, Мишел Фајфер, Дејзи Ридли и Џош Гед.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/trejleri-pet-novih-filmskih-hitova-u-palanackom-bioskopu-tokom-vikenda/