(ТРЕЈЛЕРИ) „СПАЈДЕРМЕН“ И „ГРОЗАН ЈА 3“ У ПАЛАНАЧКОМ БИОСКОПУ

Још два филмска хита у паланачком биоскопу приказаће се у суботу и недељу..

Субота 22. јул: 16 и 18 часова „Грозан ја 3“ и 20 часова „Спајдермен повратак кући“

Недеља 23 јул:16 и 18 часова „Грозан ја 3“ и 20 часова „Спајдермен повратак кући“

Млади Питер Паркер/Спајдермен (Tom Holland), који је свој сензационални деби остварио у хиту “Kапетан Америка: Грађански рат” започиње самостално ђеловати под својим новопронађеним идентитетом у филму СПИДЕР-МАН: ПОВРАТАK KУЋИ. Узбуђен због искуства које је доживио са Осветницима, Питер се враћа кући у којој живи с тетком Меј (Marisa Tomei), гђе га под будним оком чува његов нови ментор Тони Старк (Роберт Доwнеy Јр.). Питер покушава да се врати својој нормалној свакодневној рутини, иако га у томе спречавају мисли како се још увијек мора доказати као прави суперхерој… А прави тренутак за то можда ће доћи и много раније него што се Питер надао, када се у граду појави нови зликовац – Лешинар (Michael Keaton).

ГРОЗАН ЈА 3

Након што је отпуштен из Лиге против зликоваца, због неуспеха да ухвати последњег лошег момка који је припретио целом човечанству, Гру улази у велику кризу идентитета. Али када се мистериозни странац појави како би обавестио Груа да има давно изгубљеног брата близанца – који очајнички жели да крене стопама свог брата Груа – некадашњи супер негативац ће поново открити како је добро бити лош.

Небојша Дугалић (Стив Карел) не само да нам поново на фантастичан начин дочарава Груа, овај пут га затичемо и у другој улози – Друа, Груовог давно изгубљеног брата близанца. Мина Лазаревић (Кристен Виг) враћа нам се као супер шпијун Луси, док је у улози новог главног негативца Балтазара Брета, бивше звезде програма за децу, који је постао опседнут злим ТВ ликом кога је играо 80-их, Жика Миленковић (Треј Паркер). Груов најимпресивнији противник до сада, Брет је одлучан да покори Холивуд…и свакога ко му се нађе на путу.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/trejleri-spajdermen-i-grozan-ja-3-u-palanackom-bioskopu/