У ПОЛИЦИЈСКОЈ АКЦИЈИ „АУРОРА“ ПОХАПШЕНИ И ПАЛАНЧАНИ, ПЛАЊАНИ И СМЕДЕРЕВЦИ

Припадници Министарства унутрашњих послова, у сарадњи са надлежним тужилаштвима, у претходна два дана у акцији „Аурора“ која је спроведена на територији више полицијских управа у Србији у циљу сузбијања општег криминала ухапсили су 270 особа, запленили око 30 килограма наркотика и већу количину оружја.

У овој акцији је ухапшено више лица из Паланке, Плане и Смедерева.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су Д.Х. (1983), због постојања основа сумње да је починио кривично дело неовлашћено држање опојних дрога. Полиција је код осумњиченог пронашла 94 таблете екстазија и мању количину марихуане. Осумњичени је уз кривичну пријаву приведен Основном јавном тужилаштву у Великој Плани.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су Д.Х. (1999), због постојања основа сумње да је починио кривично дело тешка телесна повреда. Сумња се да је Д.Х. средином марта у тучи нанео оштећеној тешке телесне повреде. Осумњичени је уз кривичну пријаву приведен Основном јавном тужилаштву у Великој Плани.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су М. П. (1984), због постојања основа сумње да је извршио кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. Код осумњиченог је пронађено 240 грама амфетамина, 32,2 грама кофеина, 46,8 грама марихуане и 112,4 грама спида. По налогу надлежног тужилаштва, осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и уз кривичну пријаву биће приведен тужиоцу.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су Д. С. (1982) и Г. В. (1976), због постојања основа сумње да су извршили кривично дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, а Г. В. (1976) се сумњичи и за кривично дело омогућавање уживања опојних дрога. Сумња се да је Д. С. марихуану паковао у мање кесице од по грам, а затим је продавао Г. В. и још једној особи из Смедеревске Паланке. Осумњичени су ухапшени приликом покушаја продаје марихуане. По налогу надлежног тужилаштва, осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и уз кривичну пријаву биће приведен тужиоцу.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су Р. Ј. (1982), због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешка крађа. Сумња се да је он са још две особе провалио у возило на паркингу једног мотела на ауто-путу Београд-Ниш код Велике Плане, из ког је од држављанина Бугарске који је спавао украо торбицу у којој се налазило 2.250 евра и личним документима. По налогу надлежног тужилаштва, осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и уз кривичну пријаву биће приведен тужиоцу.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су Н. Ј. (1985), због постојања основа сумње да је извршио кривична дела разбојништво  и разбојништво у покушају. Сумња се да је он 22. марта ове године, маскиран фантомком и уз претњу пиштољем од радника трговинске радње у Смедереву отео око 20.000 динара. Такође се сумња да је истог дана на исти начин покушао да изврши разбојништво у још једној продавници. Код осумњиченог су пронађени фантомка, пластичан пиштољ и једна рукавица. По налогу надлежног тужилаштва, осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и уз кривичну пријаву биће приведен тужиоцу.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/u-policijskoj-akciji-aurora-pohapseni-i-palancani-planjani-i-smederevci/

2 comments

    • Razum on 24/03/2018 at 17:09

    Bravo!Trebalo bi ih obeleziti za ceo zivot!Staviti im slike svuda!

    • Vidak on 24/03/2018 at 07:51

    Zasto samo inicijali popovima objavljujete puno ime I to Jos da slikom? Zasto I ovima ne objavite sliku?

Komentari su onemogućeni.