У ПОЛИЦИЈСКОЈ АКЦИЈИ УХАПШЕНИ СМЕДЕРЕВЦИ И ЈЕДАН ПЛАЊАНИН

Припадници Министарства унутрашњих послова, у сарадњи са надлежним тужилаштвима, у претходних неколико дана ухапсили су 97 особа које се сумњиче да су извршили кривична дела тешке крађе, крађе и разбојништво.

У више одвојених акција на сузбијању имовинских деликата, које су реализоване на територији полицијских управа Београд, Крагујевац, Нови Пазар, Лесковац, Пирот, Панчево, Пожаревац, Смедерево, Бор, Врање, Зајечар, Јагодина, Сремска Митровица и Прокупље, ухапшени су осумњичени који се терете да су у претходном периоду извршили више од 300 тешких крађа, крађа и разбојништава.


Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су Н.С. (1999) и још три малолетника, због постојања основа сумње да су у саизвршилаштву починили 26 кривичних дела тешка крађа којима су оштећенима нанели штету од око 1,6 милиона динара.

Полиција је код осумњичених пронашла два компјутера, парфем и пет боца алкохолних пића који потичу из кривичних дела.

Осумњичени су уз кривичну пријаву приведени Вишем јавном тужилаштву у Смедереву.


Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су Ш.С. (1980), због постојања основа сумње да је починио кривично дело разбојништво.

Ш.С. се терети да је у насељу Мали Кривак више пута ударио у главу оштећеног и украо му ташну и 12.000 динара.

Осумњичени је уз кривичну пријаву приведен надлежном тужилаштву.


Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су Д.Р. (1983), због постојања основа сумње да је починио кривично дело тешка крађа.

Д.Р. је, како се сумња, пришао оштећеној и из руку јој отео новчаник са личним документима и мобилни телефон.

Осумњичени је уз кривичну пријаву приведен Основном јавном тужилаштву у Смедереву.


Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су С.Д. (1980), због постојања основа сумње да је извршио три кривична дела тешка крађа и кривично дело изазивање опште опасности.

Сумња се да је С.Д. провалио у један дисконт пића у Великој Плани и из њега украо више боца разног алкохолног пића, а затим намерно изазвао пожар у  објекту, чиме је оштећеном нанео штету од око 30.000 динара.

С.Д. се сумњичи и да је провалио у једну трафику у Великој Плани из које је украо разна пића.

Осумњичени ће уз кривичну пријаву бити приведен Основном јавном  тужилаштву у Великој Плани.

ПУ Смедерево

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/u-policijskoj-akciji-uhapseni-smederevci-i-jedan-planjanin/