УЧЕНИЦИ ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ ВРЕДНО САКУПЉАЈУ ЧЕПОВЕ У АКЦИЈИ „ЧЕП ЗА ХЕНДИКЕП“

Потребно је 6 тона одговарајућих чепова како би се направила једна колица. Има људи који без тих колица тешко живе! Пластици је потребно преко 400 година како би се разградила у природи! Не треба да нам буде тешко да одвојимо чепове флаша од: сокова, воде, јогурта, млека, кућне хемије, шампона, козметике, киндер јаја које свакодневно користимо и на тај начин помогнемо!

Чак и малом количином чепова коју сакупите доприностите очувању животне средине али и куповини ортопедских помагала особама којима су неопходна за живот!

Ученици Основне школе „Олга Милошевић“ су упорни и вредно сакупљају и предају чепове од почетка ове акције. Они такође одвајају лименке, папир и електронски отпад који се посебно складишти и дистрибуира. У акцији „Чеп за хендикеп“ доста чепова је сакупљено захваљујући и суграђанима који их код нас доносе. Настављамо да сакупљамо чепове и селектујемо отпад!
Хвала вам што доприносите да очувамо окружење у коме живимо и да заједнички помогнемо људима којима је помоћ неопходна!

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/ucenici-os-olga-milosevic-vredno-sakupljaju-cepove-u-akciji-cep-za-hendikep/