УЧИТЕЉИЦА ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ СЛАЂАНА ЦЕЛИЋ ПРЕДСТАВИЛА СВОЈУ ПРИПРЕМУ ЗА УГЛЕДНИ ЧАС НА САЈМУ КЊИГА

На Сајму књига 26. октобра 2017. године у сали ,, Борислав Пекић“ у Београду, одржан је скуп учитеља и наставника на којем је издавачка кућа ,, Едука“ представила зборнике угледних припрема за разредну и предметну наставу под називом ,,Час за углед 3“.
На овом скупу на ком су додељена признања и зборници радова са најуспешнијим припремама, заслужено место имала је и учитељица ОШ ,,Олга Милошевић“, Слађана Целић. Она је учествовала на конкурсу који је организовала ова издавачка кућа и својом припремом ушла у 57 најбољих радова међу 700 послатих припрема са територије целе Србије.
Учитељица Слађана Целић је у својој припреми за угледни час обрадила наставну јединицу из Природе и друштва за четврти разред, под називом ,,Национални паркови Србије“. У овој припреми је веома успешно осмислила како се ученици на креативан начин могу упознати са националним парковима у нашој земљи. Ученици би на оваквом часу били активни учесници у стицању знања уз коришћење многобројних прилога , фотографија и презентација који би им олакшали учење.

Овом приликом честитамо учитељици Слађани Целић на постигнутом успеху који је одраз њеног дугогодишњег рада, искуства и креативности.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/uciteljica-os-olga-milosevic-sladjana-celic-predstavila-svoju-pripremu-za-ugledni-cas-na-sajmu-knjiga/