УКУПАН ФОНД НАГРАДА ЗА „УЗМИ РАЧУН…“ 234 МИЛИОНА ДИНАРА

Влада Србије усвојила је данас правила наградне игре „Узми рачун и победи 2018-први круг“, чији ће наградни фонд износити 117,3 милиона динара.

Укупно, у два круга игре, наградни фонд ће износити 234,6 милиона динара, а поред многобројних робних награда, биће додељено и 11 станова од којих је један у „Београду на води“.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић подсетио је на представљању правила игре да је још од 2014. године одлука владе да се бори против сиве економије.
„Стратешака одлука владе је да се бори против сиве економије. Донешен је и акциони план у сузбијању сиве економије до 2020. године са врло јасним задацима. Једна од мера које је влада предвидела је и медијска и едукативна кампања“, каже Ђорђевић.
Наградни фонд је, каже министар, повећан на два пута по 117 милиона динара, а предвиђено је да се одвија у две фазе.
„У првом циклусу биће додељено пет станова и 50 возила, у другом ће бити пет станова и један стан у “Београду на води“ и 50 возила. И у једној и у другој фази биће подељени ваучери“, навео је Ðорђевић.
Према његовим речима, сврха наградне игре је подизање свести грађана и привреде о значају сузбијања сиве економије и мотивација за поштовање прописа.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/ukupan-fond-nagrada-za-uzmi-racun-234-miliona-dinara/