УПОЗОРЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: СНЕГ И ЛЕДЕНА КИША ТОКОМ НОЋИ И ЈУТРА

Нове снежне падавине које су захватиле северене крајеве наше земље подручју Суботице и Врбаса донеле су још један талас зимских услова вожње, са местимичним снегом на коловозу због чега АМСС возачима саветује да на путевима у овим подручјима буду максимално опрезни због мраза и појаве поледице током ноћи.

Према најавама РХМЗ, током ноћи постоје услови за кишу која се понегде на подручју западне и северне Србије може ледити при тлу. Саобраћај је вечерас умереног интезитета и одвија се без посебних застоја, али због временских прилика успорено.

Због очекивано ниских температура током ноћи потребна је додатна опрезност због изражено јаке поледице на свим мокрим или влажним деоницама путева.

Увече и у току ноћи, као и сутра ујутро на северу и западу Србије очекује се локална појава кише која ће се ледити на тлу.

Сутра и у четвртак на југозападу, југу и југоистоку Србије обилније снежне падавине и значајно повећање висине снежног покривача.

И у Београду вечерас и у току ноћи, као и сутра ујутро у појединим деловима очекује се местимично киша која ће се због ниске температуре ледити на тлу.

Према информацијама Путева Србије на наплатним станицама нема задржавања, а тако је и на граничним прелазима у земљи.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/upozorenje-za-vozace-sneg-i-ledena-kisa-tokom-noci-i-jutra/