ВАЊА ПАУНОВИЋ ИЗ ГОЛОБОКА У ПОБЕДНИЧКОМ ТИМУ ПЕТОГ „ФОН ХАКАТОНА“

Свечано је затворен пети по реду „ФОН Хакатон“, који су Удружење студената информатике ФОНИС и Истраживачко-развојни центар Факултета организационих наука реализовали у сарадњи са компанијом „Телеком Србија“.

Пројекат се састојао из два дела, Хакатона који представља двадесетчетворочасовно такмичење у програмирању и Tech Challenge-a, такмичења у осмишљавању технолошких иновација, саопштио је ФОН.

Такмичари су уложили много труда и показали су изузетне идеје и креативна решења. На великом финалу ФОН Хакатона, коме су присуствовали запослени Факултета организационих наука, представници компаније Телеком Србија и доменски експерти, најбољих шест тимова је презентовало решења Хакатона, док су најбоља три тима приказивали своје идеје осмишљене на Tech Challenge-у.

Победници такмичарског дела Хакатон су студенти Рачунарског факултета у тиму RAFx, који су направили апликацију за праћење, предвиђање и растерећење базних станица пре, током и након завршетка Егзит фестивала у Новом Саду.

Оно што је занимљиво за паланчане у овом чланку је да се у четворочланом победничком тиму налази и наше горе лист, то је Вања Пауновић, родом из Голобока.

Извор РТС

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/vanja-paunovic-iz-goloboka-u-pobednickom-timu-petog-fon-hakatona/

2 comments

    • Danijela Stevanovic on 04/04/2018 at 19:23

    Svaki trud se isplati i treba ga nagraditi!BRAVO ZA CEO TIM😌

  1. Bravo iskrene cestitke svima a posebno Vanji !

Komentari su onemogućeni.