ВЕЛИКИ БРОЈ ПАЛАНЧАНА НА ДОЧЕКУ ПУТИНА У БЕОГРАДУ

Међу грађанима Србије владало је огромно интересовање за дочек председника Руске Федерације Владимира Путина испред Храма Светог Саве.  Како јепотврђено из више извора, значајно је већи одзив од очекиваног међу грађанима Београда, али и из осталих крајева Србије.

Према проценама, на платоу испред Храма Светог Саве, који су посетили председници Александар Вучић и Владимир Путин, налазило се  више од 120.000 грађана. Међу окупљеним грађанима се налазио и велики број паланчана који су организовано или својим возилима дошли да поздраве председнике братске Русије и Србије. 

Вучић, Путин и Патријарх српски Иринеј су учествовали у прављењу дела једног мозаика на икони Образ господњи, тако што су залепити каменчиће у бојама руске и српске заставе, као својеврстан завет братства и потврду јаких пријатељских односа.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/veliki-broj-palancana-na-doceku-putina-u-beogradu/

5 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Djura on 18/01/2019 at 21:14

  Bas je bilo spontano!

  • mile on 18/01/2019 at 14:32

  Sramota za ovakav tekst. Svi dobro znamo ko je i zbog cega isao. Ovo je grubo falsifikovanje istine.

  • Petars on 18/01/2019 at 10:19

  Pa naravno. Opozicija samo može da sanja o ovom broju.

  • sale on 18/01/2019 at 08:02

  Ipak stvari stoje malo drugacije. Veliko interesovanje je bilo povezano i sa velikim strahom za trenutnim radnim mestom. Ako pisete o Svinji, onda napisite malo realnije i o jucerasnjem odlasku palancana za Beograd. NAPISITE PALANCANIMA KOLIKO JE AUTOBUSA JUCE OTISLO ZA BEOGRAD, KO IH JE I KOLIKO PLATIO. Ne bacajte narodu prasinu u oci. Da li vi stvarno mislite da je Beogradu od preko 2.000.000. stanovnika juce trebalo stotine i stotine autobusa iz cele Srbije?

  • hegel on 17/01/2019 at 20:30

  Dočekuju Putina sa transparentom o velikoj ljubavi prema Vučiću. Vrlo napredno.

Komentari su onemogućeni.