(ВИДЕО) „АКАДЕМИЈА ОМЛАДИНСКОГ ПРЕДУЗЕТНИШТВА“ ОДРЖАНА У ПАЛАНЦИ

Пројекат “Академија омладинског предузетништва” одржан је у Смедеревској Паланци који је заснован на обучавању младих са циљем развијања предузетничких идеја у неразвијеним општинама са територије Републике Србије. Десет тимова учесника, младих од 19 до 30 година, проћи ће кроз овај тромесечни интензивни програм који ће им омогућити да развију своју почетничку идеју, од ње направе бизнис план, припреме пословне приједлоге за њену имплементацију и представе је стручном жирију.

Одабрани тимови ће учествовати у петодневној Академији која ће се одржати у неком од планинских одмаралишта у Србији. Овде ће учесници проћи кроз интензиван програм обуке, који ће се састојати од 3 дневна предавања, радионица, разговора са менторима и вежбе „спид дејтинг“ са потенцијалним инвеститорима.

Након повратка кућама, сви тимови имаће додатних месец дана за развој своје идеје и достављање детаљног бизнис плана, заснованог на предавањима и инструкцијама стеченим на Академији. Од десет тимова, биће одабрано најбоњих пет, на основу бизнис планова, који ће бити позвани на церемонију затварања у Нишу.

Пројекат се спроводи уз подршку Министарства омладине и спорта и Амбасаде Kраљевине Данске.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-akademija-omladinskog-preduzetnistva-odrzana-u-palanci/