(ВИДЕО) АНА ЈОКОВИЋ ПОТПРЕДСEДНИК КСС И ДЕЛЕГАЦИЈА ЖКК ПАЛАНКА НА ПРИЈЕМУ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ПАЛАНКА

У радну посету Смедеревској  Паланци и КК Паланка, данас је дошла Ана Јоковић, потпредседник KСС и председница Комисије за женску кошарку.

Уважену гошћу је у свом кабинету примио и председник општине Смедеревска Паланка Топлица Пинторовић. Пријему су присуствовали и  Бојан Самарџић, секретар клуба „Паланка 2000” и тренер Предраг Станошевић, са сарадницима и младим кошаркашицама.

 У  разговору за Портал Паланка данас ,,прва дама српске кошарке,, рекла је да је ово њена друга посета Паланци али да је први пут примљена од стране председника општине.  Није крила задовољство условима за рад и тренирање наших кошаркашица али се осврнула и на тешку материјалну ситуацију  у локалним клубовима.

Председник општине Смедеревска Паланка, Топлица Пинторовић, изразио је задовољство због посете потпредседнице КСС и истакао да ће локална самоуправа и у наредном периоду чинити све што је у њеној моћи да, упркос јако тешкој финансијској ситуацији у којој се налази, обезбеди средства за помоћ свим спортским клубовима на територији наше Општине.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-ana-jokovic-potpredsdnik-kss-i-delegacija-zkk-palanka-na-prijemu-kod-predsednika-opstine-palanka/