(ВИДЕО) АСФАЛТИРАЊЕ ПУТА У ГОЛОБОКУ, ОБНОВА ШКОЛЕ КРАЈЕМ ГОДИНЕ

Радове на асфалтирању улице у Голобоку, поред амбуланте,  данас су обишли председник општине, Никола Вучен, начелник Подунавског округа, Небојша Павловић и помоћник председника Миољуб Радовановић. 

Овом приликом Вучен је најавио и радове на атарским путевима у Голобоку, као и решавање проблема са водом у амбуланти. Такође оно што је горући проблем већ две године у Голобоку, је санација школе „Никола Тесла“ која је претрпела огромну штету у невремену, тако да је проблем око имовинско-правних односа решен у овом тренутку и да би крајем године школа требало да почне да се реконструише.

Вучен је такође истакао да гашењем апотекарске делатности, Голобок је остао без апотеке. Локална самоуправа ради на томе да апотека у овом селу буде поново отворена како би се мештани лакше снабдевали неопходним лековима и другим медицинским помагалима.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-asfaltiranje-puta-u-goloboku-obnova-skole-krajem-godine/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Aleksandar on 28/05/2020 at 23:33

  Strasno to parce niste asfaltirali od proslih izbora,200 metara i kao asfaltira se Golobok senzacija!

  • hegel on 28/05/2020 at 20:43

  A vodovod u Goloboku?

  • M on 28/05/2020 at 19:52

  Sta se desava sa putem za Vatosevo koji je javno obecan??? Ili je to samo jos jedna obmana u nizu?

  • Aca on 28/05/2020 at 15:41

  Ovako je isto pričao predsednik peošle godine za put za Vatoševo! Čuvena rečenica „Krećemo sa radovima za nekoliko dana……“! I naravno, ništa od toga!

Komentari su onemogućeni.