(ВИДЕО) БЕСЕДА ВЛАДИКЕ ЈОВАНА У ЦРКВИ СВЕТЕ ПЕТКЕ НА КОЛОНИЈИ У ПАЛАНЦИ

У недељу 14. априла када Црква прославља и празнује: свету преподобну Марију Египћанку, светог Мелитона епископ сардијског у Малој Азији, светог преподобног Прокопија Чеха, светог преподобног Макарија исповедника, Његово Преосвештенство Епископ шумадијски Господин Јован служио је свету Литургију у храму Свете Петке у Смедеревској Паланци.

Литургија је овог пута одржана у Парохијском дому, а тако ће бити и наредних дана, а разлог томе је то што се у цркви Свете Петке уводи подно грејање тако да неко време неће бити у функцији али ће зато у зимском периоду верницима бити много пријатније на службама у цркви са новим системом грејања.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-beseda-vladike-jovana-u-crkvi-svete-petke-na-koloniji-u-palanci/

2 comments

    • Vidak on 16/04/2019 at 07:00

    Svaka cast za uvodjenje podnog grejanja tako da ce I zimi biti vise vernika u crkvi .U svaku crkvu treba da se uvede grejanje

    • Jelena on 15/04/2019 at 10:32

    Dovoljno je da se vidi iz kakvog automobila izlazi gospodin Jovan ,i kakvo zdanje ima u Kragujevcu,o nacinu na koji prikuplja donacije za crkvu itd…tako da dokle god ovakvi budu drzali besede o pravoslavnim vrednostima misleci narod nece ici u crkvu.

Komentari su onemogućeni.