(ВИДЕО) БОКСЕРИ ГОШЕ НА ПРИПРЕМАМА СА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈОМ СРБИЈЕ

Најбољи боксери Гоше су данас почели припреме са репрезентативцима Србије на Златибору и Бањи Ковиљачи. На тронедељне припреме са сениорском репрезентацијом Србије, на Златибору су Душан Јањић и Кристијан Јовановић у претњи тренера Ненада Димитријевића.

Момчило Јањић, Радомир Јовановић и Матеја Петровски се налазе са млађим селекцијама, такође на тронедељним припремама у Бањи Ковиљачи.

Иначе ово је прво окупљање репрезентативаца Србије под селекторском палицом, легенде нашег бокса, Миодрага Перуновића. Поред селектора Перуновића стручни штаб Боксерске селекције Србије чине: Душан Милеуснић – тренер, Милан Пиперски – селектор омладинаца и тренер сениора, Драган Васиљевић селектор кадета и јуниора.

– Kрећемо са базичним припремама на које сам позвао шири круг кандидата за репрезентативни дрес. Након припрема биће познат списак боксера који ће нас представљати на еврпским шампионатима који нам предстоје. Очекује нас велики рад и дисциплина јер само то доноси жељени резултат“ – јасан је нови селектор Боксерске селекције Србије Миодраг Перуновић.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-bokseri-gose-na-pripremama-sa-reprezentacijom-srbije/

3 comments

  • Kalo on 11/01/2019 at 15:31

  Ne idu u školu ali može ti polome nos čas posla ti kao skolovan sta radis ovde toliko od tvoje škole

  • sale on 10/01/2019 at 08:05

  Bravo.
  Ova deca ne idu u skolu?

   • Nikola on 10/01/2019 at 20:46

   Sutra će idu xaxaxxaxxa

Komentari su onemogućeni.