(ВИДЕО) „БУБА У УХУ“ ТЕАТРА 5 ИЗ БЕОГРАДА ПРИКАЗАНА У ПАЛАНАЧКОМ ПОЗОРИШТУ

Представа “Буба у уху” “Театра 5” из Београда изведена је синоћ у Смедеревској Паланци. „Буба у уху“ Жоржа Фејдоа у режији Зорана Ракића је комедија која говори о људима и њиховим свакодневним недаћама. Прича је смештена у Париз 20. века, а као пример послужила је имућна, успешна и срећна породица. Ова породица на први поглед делује складно, срећно и испуњено.

Различита од своје славне претходнице, која је на даскама живела безмало пола века, представа “Буба у уху“ Театра 5 из Београда, ипак је по нечему била иста – по салвама смеха, које је изазивала у публици.

Театар 5 је једно од најбољих аматерских позоришта у Београду и Србији. Основано је 2002 године и до сада је имало преко 20 премијера. Најзапаженије представе су: Буба у уху, Паклена поморанџа, Госпођа Министарка, Опера за три гроша и Иза Kулиса. Састављено од младих људи жељних да се боре за културу и поновног враћања људи у позоришта.


Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-buba-u-uhu-teatra-5-iz-beograda-prikazana-u-palanackom-pozoristu/