(ВИДЕО) ДАРКО ГЛИШИЋ ПРЕДСЕДНИК ИО СНС ЧЕСТИТАО ИЗБОРНУ ПОБЕДУ ПАЛАНАЧКИМ НАПРЕДЊАЦИМА

На јуче одржаним изборима за одборнике новог састава Скупштине општине Смедеревске Паланке, наjвише гласова jе освоjила листа СНС – 66,45 одсто, рекао jе председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић.

Глишић се захвалио грађанима Паланке и истакао да су паланчани јасно показали да желе да иду напред и да се развијају у позитивном смеру.

Никола Вучен је између осталог рекао да ће уз помоћ Владе Србије Паланка сигурно стати на ноге и кренути узлазном путањом.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-darko-glisic-predsednik-io-sns-cestitao-izbornu-pobedu-palanackim-naprednjacima/

2 comments

    • Дела, не речи! on 26/03/2018 at 15:46

    Убедљива победа. Народ је поверовао у обећања! Сад редом. Бехатон на тротоаре у Трг Хероја, обнова Гимназије, Болнице, школе Гоша на лето, вода 24 часа лети, обнова путне инфраструктуре, сређивање водотокова, санирање дуговања за плате и сл радницима јавних предузећа… Ваљало би обновити бању, довести напокон тог немачког инвеститора, пошумити Микуљи, средити Деловођину зграду, вилу у Француској улици, поплочати други део пошачке зоне…

    • Peter.D on 26/03/2018 at 12:28

    BRAVO DOMACINI !! SREDITE SAD PALANKU DA BUDE UREDJENA I CISTA, A MAFIJASE DS KOJI SU KRALI I UNISTAVALI UHAPSITE!!

Komentari su onemogućeni.