(ВИДЕО) ДЕЦА СА ПОСЕБНИМ ПОТРЕБАМА ИЗ ОШ ХИМ НА МАНИФЕСТАЦИЈИ „СПОРТОМ ДО ОСМЕХА“

Српски савез за рекреативни спорт РОСИ је у суботу у сарадњи са ФК Партизан организовао манифестацију под називом „Спортом до осмеха“, на теренима у Хумској 1.

Ово је јединствен догађај, и за циљ има да један цео дан посвети омладини и деци са инвалидитетом, као и да укаже на важност рекреативног спорта међу особама са посебним потребама.

Ове године, први пут прилику да учествују имала су и деца из унутрашњости Србије. Тако да су учесници били и деца са сметњама у развоју из Смедеревске Паланке и то из ОШ ХИМ од петог до осмог разреда, предвођени наставницом Катарином Радојевић и њеним колегама из ОШ ХИМ. Они су током дружења учествовали у разним спортским активностима прилагођеним њиховим могућностима а на крају дружења и игара сви су добили захвалнице за учешће.

Преузимање делова текста или текста у целини је дозвољено, али уз обавезно навођење извора и уз постављање линка ка изворном тексту на www.palankadanas.com

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-deca-sa-posebnim-potrebama-iz-os-him-na-manifestaciji-sportom-do-osmeha/

1 comment

    • Palančanka on 26/05/2019 at 18:31

    Kako je ovo lepo! Svaka cast prosvetari.

Komentari su onemogućeni.