(ВИДЕО) ДР ЂОРЂЕВИЋ НАЈАВИО БЕСПЛАТНИ ПРЕВЕНТИВНИ ПРЕГЛЕД У ОБ „СТЕФАН ВИСОКИ“

Министарство здравља покренуло је акцију бесплатних превентивних прегледа за све грађане у Србији, који ће се обављати у Општим болницама и клиничким центрима у Београду, Новом Саду, Нишу и Крагујевцу.

Тим поводом др Ненад Ђорђевић, специјалиста ургентне медицине, је позвао све грађане да провере своје здравствено стање.

„У недељу 17. септембра у Општој болници „Стефан Високи“ биће одржана, прва у низу, акција бесплатних прегледа. Од 8 до 16 часова, грађани ће имати прилику да ураде превентивне прегледе (ЕKГ преглед, мерење шећера у крви, као и мерење крвног притиска ), без обзира да ли имају или немају здравствено осигурање“, рекао је др Ђорђевић.

Прегледи ће се обављати у интернистичкој амбуланти Опште болнице „Стефан Високи“. Акција се спроводи у циљу превенције кардиоваскуларних обољења. Ова акција је позив свом становништву и то пре свега популацији која је здрава да преконтролише своје здравствено стање.

Моле се грађани да на превентивни преглед понесу било какав документ за идентификацију.

Акција траје до 16 сати, а грађани могу да дођу у термину који им највише одговара.

Позивамо све заинтересоване грађане да се одазову превентивним прегледима.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-dr-djordjevic-najavio-besplatni-preventivni-pregled-u-ob-stefan-visoki/

1 comment

    • Sss on 15/09/2017 at 16:20

    Ima li neki lekar iz Šumadije ……..????

Komentari su onemogućeni.