(ВИДЕО) ЕКОЛОШКО УДРУЖЕЊЕ „ЛИПАР“ ОДРЖАЛО КОНФЕРЕНЦИЈУ ЗА МЕДИЈЕ

Еколошко удружење „Липар“ одржало је у Малој сали Скупштине општине конференцију за медије. У својству заступника Удружења конференцију је водио Антоније Недељковић.

Тема је и овог пута била шума Микуља, као и слична, бесправна сеча која се дешава у осталим шумама чији је корисник Општина Смедеревска Паланка, такође  „Липар“ је дошао до информација да се у општински буџет сваке године слије од 11 до 15 милиона динара од „еколошке таксе“, па тражи објашњење у вези са изјавом да Општина није имала капацитета да сачува шуму.

Представник ЕУ „Липар“ је нагласио да је сасвим јасно да се ради о чистој корупцији и да постоје појединци у локалном систему, извршној и управној власти, који годинама „покривају“ бесправну сечу шума на подручју паланачке Општине.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-ekolosko-udruzenje-lipar-odrzalo-konferenciju-za-medije/

2 comments

  • Еко on 21/12/2017 at 22:09

  На шта се троше ти милиони од еколошке таксе???

  • Дон Кихот од Паланке on 20/12/2017 at 09:12

  Сеча шуме Микуља није обичан криминал. То је организоивани криминал а то значи да у позадини стоји организована криминална група.
  А пошто је реч о организованом криминалу ништа се неће десити јер нико нема петље да чачка организоване криминалце.
  Како у Србији тако и у Смедеревској Паланци.

Komentari su onemogućeni.