(ВИДЕО) ИЗЛОЖБА МИЛИЦЕ КРСТИЋ У МЕМОРИЈАЛНОЈ ГАЛЕРИЈИ „ДУШАН СТАРЧЕВИЋ“

У меморијалној галерији „Душан Старчевић“ у Смедеревској Паланци, настављена је нова сезона отварањем изложбе фотографија ауторке Милице Kрстић из Панчева. Изложба „Покрети“ су аналогне фотографије ,дупле експозиције, рађене фотоапаратом Сменом 8, које представљају несталност покрета, преклапања слике, дуалност и крхкост.
Слику савремене жене откривам ненамерно у виду непрецизне фотографије. Уметница се у оквиру свог рада бави истраживањем сећања,емоције, жене, тела, покрета..

Милица Kрстић живи и раду у Панчеву. Дипломирала је на Високој Школи Струковних Студија на Београдској Политехници, смер – Графички дизајн. Вањањем се бави активно од 2014. године у Отвореном атељеу Иване Ракиџић Kрумес, а аналогном фотографијом од 2010. Своје радове излагала на више групних изложби у земљи и иностранству, учествовала сам у мноштву креативних радионица. Бави се дизајном, вајањем и фотографијом.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-izlozba-milice-krstic-u-memorijalnoj-galeriji-dusan-starcevic/