(ВИДЕО) ЈКП ВОДОВОД ДОБИО АПАРАТ ЗА ЕЛЕКТРОФУЗИОНО ЗАВАРИВАЊЕ, РЕМОНТОВАО ПУМПУ И ОЧИСТИО ТАЛОЖНИКЕ

У циљу наставка одржавања стабилности у водоснабдевању Смедеревске Паланке у ЈКП Водовод је стигао апарат за електрофузионо заваривање који ће радницима омогућити брже и ефикасније спајање водоводних цеви.

Поред тога настављени су и радови на редовном одржавању постројења водовода па су тако радници очистили таложнике који годинама нису били одржавани па се накупило талога и алги по зидовима. Такође је ремонтована још једна пумпа која има снагу да пумпа 30 до 40 литара воде у секунди што ће нам обезбедити додатну стабилност у случају неких кварова.

Овом приликом морамо похвалити руководство општине Смедеревска Паланка и директора ЈКП Водовод Срђана Борића који нам је омогућио да након деценијских рестрикција ово лето проведемо без проблема са водом.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-jkp-vodovod-dobio-aparat-za-elektrofuziono-zavarivanje-remontovao-pumpu-i-ocistio-taloznike/

1 comment

    • GAJA on 24/08/2018 at 12:31

    …TALOŽNICI NISU GOD.ČIŠĆENI…..DA LI JE MOGUĆE DA TU RADE TOLIKO NESTRUČNI LJUDI? ILI JE OVO SAMO NEKI HVALOSPEV -AKO NIJE PODNETI PRIJAVE ZA NEČINJENJE……

Komentari su onemogućeni.