(ВИДЕО) ЈКП ВОДОВОД ПОЧИЊЕ СА ЧИШЋЕЊЕМ КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ УЗ ПОМОЋ ВОМЕ ИЗ БЕОГРАДСКОГ ВОДОВОДА

Давне 1988. године, или, тачније, пре 31 годину, у наше ЈKП Водовод је стигла ,, Вома Застава – Ивеко “ . Данас, после више од три деценије, наше ЈKП „Водовод“, уз помоћ Владе Републике Србије, министарке Зоране Михајловић и директора београдског водовода, Драгана Ђорђевића, богатије је за још једну Вому новије генерације. Од сада ће ЈKП Водовод моћи да одговори свим комуналним потребама, проблемима и изазовима наших суграђана, што до сада није био случај.

Град Београд је овом донацијом и оваквом сарадњом доказао да су и Општине попут наше Паланке подједнако важне као и општине града Београда. Такође, велика захвалност иде и радницима ЈKП Водовод на преданом раду и огромном залагању за опоравак жиле куцавице овог града који данас већ 558 дана има уредно водоснабдевање без рестрикција, упркос катастрофалном стању које је по преузимању затечено у овом предузећу.

У овом тренутку кроз нашу мрежу пролази укупно 104 литара у секунди. За неколико дана се завршава копање и опремање још три бунара, који ће нам омогућити додатних 30 литара и износити преко 135 литара са наших изворишта, што је историјски резултат.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-jkp-vodovod-pocinje-sa-ciscenjem-kanalizacione-mreze-uz-pomoc-vome-iz-beogradskog-vodovoda/

1 comment

    • Palančanin on 05/07/2019 at 22:08

    Koliko god smešno zvučalo u 21. veku, ali za Palanku jeste uspeh uredno vodosnabdevanje. Sve pohvale i nastavite tako.

Komentari su onemogućeni.