(ВИДЕО) КОНЦЕРТ ОМШ „БОЖИДАР ТРУДИЋ“ У АМФИТЕАТРУ ОБ „СТЕФАН ВИСОКИ“

 У амфитеатру у кругу ОБ „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци почело је обележавање Националне недеље подршке дојења , тим поводом, уприличен је концерт ученика Основне музичке школе „Божидар Трудић“. Концерту су присуствовали запослени из болнице као и малишани из ПУ „Чика Јова Змај“.

Према речима директора болнице, др Николе Ристића први пут у Србији обележена је Међународна недеља дојења у августу 1994. године у паланачкој болници. Нешто касније, четрдесета недеља у години одређена је као Национална недеља подршке дојења. – Пуних двадест пет година у општој болници „Стефан Високи“ обележавамо ову недељу. Захвалио бих се свима који нам већ годинама помажу и учествују са нама у организацији. Сви знамо колико је дојење важно за бебе, посебно у првим данима живота. Зато желимо да пружимо подршку свим мамама да истрају у томе, рекао је поред осталог др Ристић обраћајући се присутнима.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-koncert-oms-bozidar-trudic-u-amfiteatru-ob-stefan-visoki/