(ВИДЕО) КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ ПОВОДОМ ДАНА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

Поводом Дана општине Смедеревска Паланка који се обележавају од 13. до 17. јуна у Народном музеју је одржана конференција за медије.

Конференцију је отворио председник општине Смед Паланка Топлица Пинторовић  на којој је најавио Дане општине Смедеревска Паланка 2017. године, који почињу сутра, у уторак 13. јуна.

Поред председника Општине, на конференцији су говорили и директор Народног музеја Стеван Мартиновић, в.д. директора Центра за развој спорта и аматеризма у спорту Филип Ефтоски, директор Предшколске установе “Чика Јова Змај Гордана Јанојлић, и в.д. директора Културног центра у Смедеревској Паланци Драган Исаиловић.

Обраћајући се медијима и грађанима, председник Општине Топлица Пинторовић, истакао је да је ово први пут да се Дан општине Смедеревска Паланка обележава кроз више културних, образовних и спортских манифестација али да ће се ова пракса наставити и наредних година. Он је овом приликом позвао све грађане Општине да својим присуством увеличају Дане општине Смедеревска Паланка 2017. године.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-konferencija-za-medije-povodom-dana-opstine-smederevska-palanka/

1 comment

• Goran on 13/06/2017 at 21:18

Pintorovicu mnogo si zauzet svecanostima, posveti se malo problemima FSV-Gosa, Kakav si predsednik kad vec skoro tri meseca se tuku sa prevarantima a od tebeni glasa po tom pitanju. Bices ti drugi Kenja!