(ВИДЕО) КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ ПРЕДСЕДНИКА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА У ПАЛАНЦИ

У индустријској зони Губераш у Смедеревској Паланци након полагања камена темељца за изградњу производног погона јужнокорејске компаније „Kјунгшин Kејбл“, предсдник Републике Србије Александар Вучић је одржао конференију за медије на којој је одговарао на питања присутних новинара.

Kоментаришући потез Црне Горе да не отвори границе за држављане Србије и не дозволи им улазак у земљу, председник је рекао да је у питању политичка одлука, али је уверен да ће се мењати јер ће њихови интереси то одредити.

– Ми нећемо у то блато улазити, нећемо заустављати држављане Црне Горе. Држимо отворене границе наше државе, јер је то у европском, али и српском духу. Сви грађани Црне Горе су добро дошли, немамо никакав проблем с тим. То не значи да код дела народа не постоје бес и мржња, али нећемо предузимати никакве мере – поручио је Вучић.

Александар Вучић се овом приликом осврнуо и на предизборну кампању, након питања новинарке телевизије Н1.  „Одлучио сам да нам крену рекламе и на Н1, таман да се секирају многи. Не говорим о вама (новинарки Н1), него о другима, о гледаоцима неким. Страшно ће да се насекирају. Таман су научили само да гледају какав сам зликовац и злочинац, е бар на 50 секунди ће сад морати да гледају нешто друго“, рекао је Вучић.

Цео ток конференије за медије погледајте у прилогу.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-konferencija-za-medije-predsednika-aleksandra-vucica-u-palanci/