(ВИДЕО) КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ПАЛАНКА ТОПЛИЦЕ ПИНТОРОВИЋА

На данашњој конференцији за медије председник општине Смедеревска Паланка Топлица Пинторовић је истакао да је припремљен санациони план за нашу општину који су предали Влади Србије приликом недавне посете Београду.

-Ми морамо да решимо проблем предузећа која уопште не функционишу и у којима запослени скоро да и не долазе на посао, а таквих предузећа има у Смедеревској Паланци – рекао је Пинторовић. – На нама је да тај проблем сада решимо јер га нико неће решити уместо нас. То је начин да смањимо расходе и почнемо коначно да новац из буџета улажемо у квалитетнији живот грађана. Радимо и на томе да доведемо једно предузеће које ће запослити одређен број радника, али о томе ћемо детаљније говорити када буде конкретних корака.

Поред овога председник је одговарајући на питања новинара, говорио и о финансирању спорта у нашој општини, блокади рачуна, обнови путева, водоснабдевању…

Погледајте цео ток конференције.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-konferencija-za-medije-predsednika-opstine-palanka-toplice-pintorovica-2/

• Ana on 05/05/2017 at 21:24

Al’ ce da vas oderu na sudu viskovi.Tek cemo biti u blokadi.Usmene naredbe direktorima,sumanute nadoknade clanovima UO,a ovamo price o stednji.Bice veselo.

• politikant on 05/05/2017 at 19:45

O cemu ovaj covek prica!?

• Selisnik Ivan on 05/05/2017 at 18:19

Добро је пинторе,само брже,енергичније,хирушки и по слову закона.Пустимо политичка крвљења и ко је био пре или после,важно је да приходи и расходи буџета буду нормални и да овај град заживи.То не кажем због свих нас,говорим због боље будућности будућих генерација.Кад овај град заживи,после ће политички да се надмудрујемо….Ако је неко крао или противуправно нешто радио,нека надлежни раде свој посо.За сада видимо да нема правоснажних пресуда.