нов 13 2017

(ВИДЕО) КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА ТОПЛИЦЕ ПИНТОРОВИЋА

Председник Општине Смедеревска Паланка Топлица Пинторовић је данас у свом кабинету одржао редовну конференцију за медије.

Тема разговора су били завршетак радова и садња дрвећа у улици Вука Караџића,  извршењу буџета које на дан 31. октобар износи 95,6 процената, добијању лиценце на шест година, за Дневни боравак за децу, младе и одрасле особе са сметњама у развоју „Пуж“, пројекту за збрињавање расељених лица Комесеријата за избеглице, сечи шуме Микуља која је сада и званично под ингеренцијом Србија шуме …

На питања новинара о увођењу привремених мера Пинторовић је рекао да ће то бити тема на некој од наредних конференција.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-konferencija-za-medije-predsednika-opstine-smederevska-palanka-toplice-pintorovica/

• Sljukic on 13/11/2017 at 19:28

Sve pohvale.. U Palanci je posle duzeg niza godina i nerada neko konacno nesto uspeo da uradi..renovirana ulica je dala zivost gradu..

• Milosav on 13/11/2017 at 22:26

Ma to sve živahno, igra, peva, skakuće po ulici, oduševljena lica sa velikim osmesima dok se ne probude i vide jezero i fekalije kod škole him, ali sad sa novim asfaltom što je veeeelika promena jer nekako se čovek bolje oseća kad sve ono šljisne po njemu a on gazi novim asfaltom. Ma, divota jedna i milina, da ne beše te ulice ne znam kako bi pregurali sve.

• Lale on 13/11/2017 at 17:52

Tender za izgradnju ulice kada je raspisan,koliko je firmi konkurisalo i ko je pobedio?Tender za kupovinu sadnica drvecakada je raspisan i ko je pobedio i koliko kosta?.Kada cete raskinuti ugovor sa privatnom firmom za ciscenje grada jer grad od kada oni ciste nije bio prljaviji i vratiti odrzavanje i ciscenje grada JP Mikulja.