(ВИДЕО) КРАЈЕМ АВГУСТА У ПАЛАНЦИ ЋЕ СЕ ОДРЖАТИ 3х3 КОШАРКАШКИ ТУРНИР

После изузетне сезоне 2017. године, у којој је такмичење 3х3  (3 на 3) Првенство Србије доживело изузетну експанзију, Кошаркашки савез Србије најављује нову, према очекивањима свих актера још бољу сезону са знатно већим бројем турнира у више градова, знатно више екипа и играч.  Очекује се да ће предстојећа сезона у свим сегментима надмашити претходну и додатно учврстити Србију као најбоље рангирану на листи ФИБА 3х3 такмичења.

Тим поводом данас је општину Смедеревска Паланка посетио координатор КСС за 3×3 баскет Ненад Танасијевић а иницијатива је потекла од познатог и признатог паланачког кошаркашког судије Миљана Глигоријевића. Они су данас одржали састанак са представницима привременог органа Николом Вученом и Иваном Гајићем а састанку је присуствовао и директор Центра за развој спорта Филип Ефтоски.

Састанак је био конструктиван и начелно је договорено да се у Паланци одржи такмичење 3х3  крајем августа месеца, на Тргу код фонтане. Ово је један својеврсни спортско музички хепенинг који има за циљ да промовише спорт и забави грађане, пошто се одржава на отвореном простору у самом центру града.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-krajem-avgusta-u-palanci-ce-se-odrzati-3h3-kosarkaski-turnir/