(ВИДЕО) МАЛИ ФУДБАЛЕРИ КОЛОНИЈЕ 11421 НА ТУРНИРУ У УКРАЈНИ СТИГЛИ ДО ПОЛУФИНАЛА

У граду Виници Украјина одржава се међународни турнир у фудбалу за 2007 годиште. Фк Kолонија 11421 са нашим пријатељима из Фк Младеновац направила је једну екипу која ће нас представљати у Украјини. Морам да нагласим да поред другара из Младеновца који су 2007. годиште, а наши Паланчани су 2008. годиште тако да такав спој за сада доноси резултате.
За Украјину се кренулу у 15.10. око 17:30, знали смо да нас чека дуг пут од око 1200 км ишли смо преко Румуније мало се дуже задржали на граници. Екипа предвођена Душаном Милојевићем као вођа пута и тренерима Урошем Милојевићем, Бојаном Шевом И Предрагом Јовановићем су баш касно стигли по локалном времену (сат унапред) око 22.00
И тако изморени од дугог пута деци није представљало проблем да ујутру устану и после доручка одиграју утакмицу у групи против Барселоне б из Украјине где смо целу утакмицу водили са 1:0 И пред сам крај секунде су нас делиле од победе али зато је фудбал најважнија споредна ствар на свету где је био мали пад концетрације и екипа Барселона б је изједначила на 1:1!
Јуче мало одморнији дечаци су од домаће екипе Нива 2 изгубили са 1:0 и у поподневним часовима остала је још једна утакмица да се одигра у групи са Викторијом из Украјине где нам је требала победа од 3 гола и више како би се пласирали у четвртфинале.

Фк Kолонија 11421 иако најмлађа екипа на турниру смогла је снаге и успела да победи са 4:0 и прође у четвртфинале са можда најбољом екипом на турниру, а то је екипа домаћина Нива 1 где имају велику помоћ своје публике која их свуда прати уверили смо се летос у Бугарској у Златним Пјасцима на КОЛОНИА КУП-у.

Међутим ни предност домаћег терена и верна публика нису помогли домоћани. ФК Колонија 11421 је савладала екипу Нива 1 резултатом 1:0 и пласирала се у полуфинале. Надамо се да ће донети и неку медаљу у Србију.

З.Т.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-mali-fudbaleri-kolonije-11421-na-turniru-u-ukrajni-stigli-do-polufinala/