(ВИДЕО) МАТУРАНТИ ПАЛАНАЧКЕ ГИМНАЗИЈЕ СА ТРУБАЧИМА ПРОСЛАВИЛИ ЗАВРШЕТАК ШКОЛЕ

Матуранти широм Србије обележили су последњи дан школе уз песму, игру и звуке трубача, упркос лошем времену.  По традицији Паланачки гимназијалци, матуранти су продефиловали кроз град уз пратњу трубача. Звук последњег школског звона у Паланачкој гимназији се мешао са звуцима трубе погледајте атмосферу у центру града.

Искрене честитке свим матурантима који су успешно завршили средње образовање и налазе се пред одлуком која ће одредити њихову будућност. Којим год путем да крену, нека им на првом месту буде поштен рад, а жеља за знањем водиља кроз живот.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-maturanti-palanacke-gimnazije-sa-trubacima-proslavili-zavrsetak-skole/

3 comments

  • Mile Lov on 25/05/2019 at 19:55

  Valcer je za latine ne za nas.

  • DM on 24/05/2019 at 18:58

  Ех, децо драга, нисте ви криви…све вас волим…
  И сам сам завршио ту гимназију, не тако давно, тада се другачије звала, али су се гимназијалци разликовали по нечему. Ко је провео четири године међу скоро па стогодишњим зидовима не би смео да се спусти на малограђански просек па и испод њега.
  У другим градовима гимназијалци играју валцер на тргу…
  Не дајте да вас спусте на сега-мега просек и да вас дотуку малограђанштином, гурајте кроз живот који је пред вама, грабите знање. А ове епизоде ће се сећати они којима је то врхунац у животу, а многи од вас ће пожелети да је било малко другачије.
  Пуно среће, драга децо!

   • Aleksandar on 25/05/2019 at 09:19

   Bravo za komentar!

Komentari su onemogućeni.