(ВИДЕО) МИНИСТАР ЗДРАВЉА ЗЛАТИБОР ЛОНЧАР И ПРЕМИЈЕРКА БРНАБИЋ ПОСЕТИЛИ ОБ „СТЕФАН ВИСОКИ“

Министар здравља Златибор Лончар, који је данас са премијерком Аном Брнабић, обишао Општу болницу „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци, рекао је да је за набавку опреме у тој здравственој установи већ уложено 35 милиона динара, између осталог у апрате за ултразвук, рендген.

Он је истакао да је у болници направљено ново одељење гинекологије, а да је издвојено и 28 милиона динара за санирање зграде која је стара и енергетски неефикасна.

До краја лета кренућемо са комплетним реновирањем и то ће бити прва установа секундарне здравстене заштите у Србији која се комплетно реновира, подвукао је Лончар, додавши и да ће због недостатка стручног кадра у болници у Смедеревској Паланци, лекари из Београда долазити за операције катаракте, колена, лапароскопије и друге захвате, као и да ће се радити на обуци лекара из те општине.

Министар је истакао и да ће бити обновљена и амбуланта у месту Колонија, која није обнављана 30 година.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-ministar-zdravlja-zlatibor-loncar-i-premijerka-brnabic-posetili-ob-stefan-visoki/

2 comments

    • Drug on 20/03/2018 at 18:06

    Bolje bi bilo da pošalju inspekciju da vide koliko ljudi u bolnici „zaradi“razna bakterijska oboljenja zbog nehigijene i nestručnog rada medicinskog kadra,naročito na Internom odeljenju.

    • Соња on 19/03/2018 at 19:32

    И време је било.

Komentari su onemogućeni.