(ВИДЕО) МОГУЋНОСТИ ЕКОНОМСКОГ ОСНАЖИВАЊА НЕЗАПОСЛЕНИХ ЖЕНА НА ЛОКАЛНОМ НИВОУ

Трибину на тему „Могућности економског оснаживања незапослених жена на локалном нивоу“ организовало је Удружења жена „Фемина“  у Малој сали СО Смед. Паланка.
Циљ трибине је да укаже на проблем незапослености жена и могућности ублажавања овог проблема на локалном нивоу. На трибини је било речи, између осталог,  о основним предусловима за развој предузетничких иницијатива, примерима успешног организовања жена у оквиру различитих предузетничких иницијатива, услугама Националне службе за запошљавање као подршке у области економског оснаживања незапослених, и са значајем остваривања сарадње различитих локалних актера на решавању овог проблема.
На трибини су говорили, Драгана Тар, консултанткиња, SEEDEV, Београд – Могућности и изазови економског оснаживања жена у домену пољопривредне производње на локалном нивоу, Радмила Гујаничић, Женски центар Ужице – Пример добре праксе развоја женског и иновативног предузетништва у Ужицу, Сенад Карчић, Национална служба за запошљавање, испостава Смед. Паланка – Жене на тржишту рада и услуге Национале службе као подршка економском оснаживању незапослених лица, Ана Стојановић и Ана Јевтић испред Удружења жена „Фемина“.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-mogucnosti-ekonomskog-osnazivanja-nezaposlenih-zena-na-lokalnom-nivou/