(ВИДЕО) НАКОН САНАЦИЈЕ ТРОТОАРА У УЛИЦИ СВЕТОГ САВЕ НА РЕД ДОЛАЗИ ТРОТОАР У УЛИЦИ ТРГ ХЕРОЈА

Улица Светог Саве

Повољни временски услови у фебруару су омогућили предузећу Нискоградња да интезивно ради на санацији тротоара у улици Светог Саве.

Како смо сазнали од председника Привременог органа Николе Вучена, обновиће се 160 метара тротоара новим бехатон плочама, док ће старе упоребити станари Ђушине улице, који су покренули иницијативу да се на овај начин уреди њихова улица, део који се налази у згради Партенон. Поред тротоара, у улици Светог Саве поставиће се и клупе а уредиће се и улична расвета.

Улица Трг хероја

Након завршетка радова у Светог Саве отпочеће и санција тротоара у улици Трг Хероја, део од Максија до центра града, а биће обновљен идрворед.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-nakon-sanacije-trotoara-u-ulici-svetog-save-na-red-dolazi-trotoar-u-ulici-trg-heroja/

5 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Хомер on 08/02/2018 at 09:42

  Похвално.
  А ово ругло са фотографије (киоск) уклонити моментално!!! Често се питам да ли особе, надлежне за издавање дозвола за ову врсту објеката имају иоле смисла за комуналну естетику, за коју су задужени већ тридесетак година. Граде нам које какве импровизоване страћаре од картона и најлона по тротоарима који , уз фрижидере (!?) и паркиране аутомобиле, онемогућавају кретање пешака. А ћумезе испред Гимназије, у сада лепој улици, које се притом деценијама не користе, гледају свакога дана и не сметају им.

  • Urbani on 08/02/2018 at 00:49

  Podrzavam da se svi palanacki trotoari obuku u lep behaton i osvetle stilskim kandelabrima. Da Palanka postane opet grad!

  • ŠUMADINAC on 06/02/2018 at 19:23

  Mogli ste odmah kad vec radite trotoar da presvucete i Asfalt u ulici Svetog Save

  • Sss on 06/02/2018 at 12:26

  Kada će da se dovrši započeti trotoar u ulici „Nova“, od DIS-a do HRŠ-a gde gravitira veliki broj djaka koji idu u školu i koji su primorani da hodaju kolovozom jer nije završen trotoar sa obe strane! Podloga postoji, samo treba asfaltiranje.

  • Pera on 06/02/2018 at 07:08

  A trim staza na Kudreču? Već ste zaboravili na to …

Komentari su onemogućeni.