«

»

јун 19 2017

Štampati ovo Чланак

(ВИДЕО) НАСТАВЉЕНИ РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У УЛИЦИ ВУКА КАРАЏИЋА

Почетак ове недеље су обележили интезивнији радови на канализационој и водоводној мрежи у улици Вука Караџића. Као што смо већ писали, у плану је реконструкција целе улице Вука Караџића од Максија до болнице, а радови се изводе уз помоћ Владе Србије.

Тренутно су на терену поред екипа ЈКП Водовод и екипе Нискоградње са тешком механизацијом, допремљен је потребан материјал и предвиђено је да се постављање нових цеви у дужини од 260 метара,  заврши до краја ове недеље.

Председник општине Топлица Пинторовић је обишао радове и још једном подсетио на значај санације овог дела канализационе и водоводне мреже.

Након што се заврше радови на санацији кишног колектора, Предузеће за путеве Пожаревац приступиће пресвлачењу асфалтног слоја у улици Вука Караџића.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-nastavljeni-radovi-na-vodovodnoj-mrezi-u-ulici-vuka-karadzica/

1 comment

  1. zikaa

    Predsednice obavestite građane da znaju na koji se fus nacin radi ta ulica, tj. bez nikakve dokumentacije, projekata… Da radnici Vodovoda rade bez osiguranja (z knjizica) za dve hiljade dinara i ruckic… a radno i prekovremeno tece… a cak i NISKOGRADNJA zna se kako ce biti placena…
    Da li smo mi građani vase privatno robovlasnistvo iii za vas nema zakona …

Komentari su onemogućeni.