(ВИДЕО) НАСТАВЉЕНИ РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У УЛИЦИ ВУКА КАРАЏИЋА

Почетак ове недеље су обележили интезивнији радови на канализационој и водоводној мрежи у улици Вука Караџића. Као што смо већ писали, у плану је реконструкција целе улице Вука Караџића од Максија до болнице, а радови се изводе уз помоћ Владе Србије.

Тренутно су на терену поред екипа ЈКП Водовод и екипе Нискоградње са тешком механизацијом, допремљен је потребан материјал и предвиђено је да се постављање нових цеви у дужини од 260 метара,  заврши до краја ове недеље.

Председник општине Топлица Пинторовић је обишао радове и још једном подсетио на значај санације овог дела канализационе и водоводне мреже.

Након што се заврше радови на санацији кишног колектора, Предузеће за путеве Пожаревац приступиће пресвлачењу асфалтног слоја у улици Вука Караџића.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-nastavljeni-radovi-na-vodovodnoj-mrezi-u-ulici-vuka-karadzica/

1 comment

    • zikaa on 19/06/2017 at 15:23

    Predsednice obavestite građane da znaju na koji se fus nacin radi ta ulica, tj. bez nikakve dokumentacije, projekata… Da radnici Vodovoda rade bez osiguranja (z knjizica) za dve hiljade dinara i ruckic… a radno i prekovremeno tece… a cak i NISKOGRADNJA zna se kako ce biti placena…
    Da li smo mi građani vase privatno robovlasnistvo iii za vas nema zakona …

Komentari su onemogućeni.