(ВИДЕО) НИКОЛА ВУЧЕН: ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА КОПАЊУ ТРИ НОВА БУНАРА НА ПАЛАНАЧКОМ ИЗВОРИШТУ

Председник општине Смедеревска Паланка Никола Вучен, најавио је радове на копању три нова бунара на изворишту у Паланци. Пре копања обављени су истражни радови на шест локација и сада се приступа копању нових бунара којим ће Паланка у потпуности задовољити потребе за водом у овом тренутку.

„Почели су радови на копању три нова бунара на територији наше општине. Kопањем и опремањем нова три изворишта ЈKП Водовод ће обезбедити нових 25 литара у секунди нашем граду. Завршетком радова Смедеревска Паланка ће по први пут имати преко 130 Л/С са наших изворишта, што је историјски резултат за нашу општину. Ово ће омогућити да се крене у ширење мреже према нашим селима, али свакако пре тога комплетна реконструкција водоводне мреже у дужини од 105 км.

У наредном периоду предстоји израда пројекта и обезбеђивање средстава. Још једном велика захвалност радницима ЈKП Водовод који су својим залагањем и радом помогли да оно што је била илузија и неверица спроведу у дело. Нико није веровао да ћемо за само годину дана имати преко 70 Л/С са наших изворишта.

Уз помоћ Владе Републике Србије и председника Републике г-дина Александра Вучића нашу Паланку чекају бољи дани“ рекао је Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка.

Преузимање делова текста или текста у целини је дозвољено, али уз обавезно навођење извора и уз постављање линка ка изворном тексту на www.palankadanas.com

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-nikola-vucen-poceli-radovi-na-kopanju-tri-nova-bunara-na-palanackom-izvoristu/

1 comment

    • Azanjac on 26/05/2019 at 22:22

    Dočekaćemo valjda i mi Azanjci vodu

Komentari su onemogućeni.