(ВИДЕО) ОДРЖАН ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ ЗА МАЛУ АНАСТАСИЈУ

Синоћ је у центру Паланке одржан најављенио хуманитарни концерт за малу Анастасију Стојановић. На концерту су наступили КУД Гоша, КУД Абрашевић као и велики број певача и музичара.

Концерт је организовао наш познати музичар Кристијан Акваријус уз подршку општине Смедеревска Паланка. Пре почетка концерта водитељка програма, Ивана Лукић је прочитала поруку од породице Стојановић, која је изразила велику захвалност у подршци коју су добили од грађана Паланке.

„Драги суграђани Смедеревске Паланке, Паланка је мали град, али је показао да има велико срце. То срце сада јаче куца у грудима деветогодишње Анастасије која болује од тешке и ретке болести. Анастасија је као и свако друго дете, али је уместо седења у школској клупи, дечијим парковима и игре, приморана да се бори за живот… Уз вашу хуманост и подршку коју сте и до сада показали мала Анастасија ће у тешкој борби победити опаку болест која ју је задесила… Хвала свим грађанима који су показали шта значи бити хуман…Заувек захвална породица Стојановић.“

На концерту је сакупљено 75.000 динара,према речима организатора, и у договору са породицом Стојановић овај новац ће бити употребљен за куповину три клима уређаја на Дечијем одељењу ОБ „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци и још понешто у складу са прикупљеним средствима.

Фото: М.Марјановић

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-odrzan-humanitarni-koncert-za-malu-anastasiju/

2 comments

  1. Meni nije jasno, da li vi sakupljate novac za malu Anastasija jer joj je isti potreban, ili da kupujete klima uređaje?

    • Nesa on 28/06/2019 at 11:29

    Sramota ako je stvarno tako, gubite poverenje. Zar se nisu skupljali pare za malu Anastasiju.,a ne za skupljanje za klimu u bolnici itd. Velika bruka i sramota pa zar njima netrebaju pare za lecenje deteta. Ovo je Prevara!!!

Komentari su onemogućeni.