(ВИДЕО) ОДРЖАН САСТАНАК САВЕТА САЈМА ЕТНО ХРАНЕ И ПИЋА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

У Смедеревској Паланци, у Народном музеју, је одржан састанак Савета Сајма етно-хране и пића. Тим поводом на тргу код фонтане представљени су производи и фирме које су успешно изградиле своје брендове.

Помоћник председника Скупштине општине Родољуб Станимировић, најавио је проширење сарадње у циљу још успешнијег пласмана етно-удружења и привреде на овој међународној манифестацији.

Председник Савета, мр Гаврило Веселиновић, истакао је да је Сајам израстао у велику манифестацију и да се излаже све оно што је најбоље, што је етно производња, традиционална производња еколошки и органски здрава храна, било да су у питању производи из ратарске, сточарске или воћарско-виноградарске делатности.

Мирјана Лукић, саветник генералног директора Београдског сајма, изразила је задовољство због тога што се Смедеревска Паланка активно укључује у промовисање етно хране и пића, јер овај крај има чиме да се похвали.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-odrzan-sastanak-saveta-sajma-etno-hrane-i-pica-u-smederevskoj-palanci/