(ВИДЕО) ОДРЖАНА 10. СЕДНИЦА СО ПАЛАНКА-СПС УШАО У ВЛАДАЈУЋУ КОАЛИЦИЈУ

На 10. седници СО Смедеревска Паланка дошло је до новог прегруписавања снага у владајућој коалицији, па је тако на 27 мандата које поседује СНС додато и 5 мандата СПС-а.

Социјалисти су на овој седници ступили у коалицију са напредњацима, а Петар Јелић председник ОО СПС је именован за заменика председника општине, уместо Милице Деспотовић (СНС) која је поднела оставку.

Председник општине Топлица Пинторовић је на конференцији за медије након одржане Скупштине најавио и да ће Славољуб Ђурић (СПС) бити постављен за помоћника председника општине као и Милица Деспотовић (СНС) која је обављала функцију заменика.

На предлог председника општине именована су и три члана Општинског већа из редова СПС-а, то су др Периша Јовановић, Слободан Пантић и Дејан Јовичић, који су изабрани тајним гласањем.

На овој седници смењени су и вд директори у три јавна предузећа. Уместо Душана Вуковића у ЈКП „Водовод“ именован је Срђан Борић, ЈП „Општинска гробља“ ће водити Ненад Јанчић уместо досадашње директорке Драгане Ђурђевић, док ће у ЈП „Пијаце, зеленило и чистоћа“ на челу бити Александар Јанчић уместо Виолете Васиљевић.

Изабрана је и нова Општинска изборна комисија чији је председник Данил Лабус, заменик Игор Симовић док ће по 6 чланова и заменика имати СНС, 4 ДС и 2 СПС.

Именована је и Мандатно – имунитетска комисија у којој су Анђела Невенкић и Зоран Ђосиђ.

Током почетка заседања локалног парламента Радослав Милојичић Кена је при утврђивању Дневног реда добио три опомене од председника Скупштине Николе Вучена након чега је седница прекинута на пола сата. Након ове паузе одборници ДС-а се нису вратили у салу, тако да је једини опозициони одборник у сали до краја заседања био Родољуб Станимировић представник ГГ Домаћински за Паланку. 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-odrzana-10-sednica-so-palanka-sps-usao-u-vladajucu-koaliciju/

6 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Sale on 17/07/2017 at 08:16

  U odnosu na prethodne godine Palanka je cistija. Violetu ne poznajem, ali posle 15. i nedeljom se moze normalno proci pored buvljaka. Ako ste je smenili da bi ste vise i bolje radili onda ok. Imate rok do subote 22.07. da ocistite ispred bivseg SDKa. Ili ste samo zeljni fotelje?

  • Марко Марковић on 15/07/2017 at 18:09

  Сада осим младости (имамо Предедника који још није научио да обрише нос), добили смо и искуство. Па зар то није добитна комбинација? … или није баш тако???

  • Sss on 14/07/2017 at 21:29

  Prodane duše! Koliko su ovi ljudi bez morala i obraza! Svi! Pa njihovi unuci će da ih se stide celoga zivota. Treba svaki normalan gradjanin ove propale Palanke da ih pljune u lice , u paketu sa Kenincima, na ulici, kad god ih sretne! Vaške! Sad ste opet u foteljama, zarad interesa i para i zapošljavanja familije! Ali znajte, sve gleda neko odozgo, koji će da vam sudi!

  • Lale on 14/07/2017 at 20:54

  Jel ovi Jancici familija ili slucajnost?

  • Palanka on 14/07/2017 at 19:32

  Sto bi se reklo:zaokret od 360°😂

  • Вечера on 14/07/2017 at 18:04

  Петар Јелић поново? Он није део прошле власти? Како вас, бре, све скупа, није срамота? Тешко СП поново са Петром и сличнима.

Komentari su onemogućeni.