(ВИДЕО) ОДРЖАНА 3. СЕДНИЦА СО СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

Данас је одржана 3. седница Скупштине општине Смедеревска Паланка. На седници је било присутно 42 одборника. Од одборника опозиције нису били присутни одборници ДС док су одборници Народне странке и СПС били присутни и активно су учествовали у раду.

На самом почетку седнице Никола Вучен председник општине Смед Паланка  је актуелном сазиву и грађанима саопштио најзначајнији тренутак у раду локалне самоуправе, а то је да је након пет година непрестане блокаде деблокиран рачун општине Смедеревска Паланка.

У даљем току седнице потврђени су мандати одборника Јовани Радовановић са листе Паланка у срцу ДС и Александру Перишићу са листе Александар Вучић-зато што волимо Смедеревске Паланку СНС.

Тајним гласањем разресен је фукције цлан Опстинског веца Слободан Маторкиц .За његову смену гласало је 38 од 42 одборника.  На функцију в.д. директор ,, Општинска гробља“ постављен је , Ненад Живковић. Нови председник Надзорног одбора тог предузећа је Срђан Kокотовић.
За ликвидациони управника ГФK Јасеница 1911 именован је Славољуб Милић, уместо Јована Цветковића. Именована је Kомисија за спровођење конкурса за избор директора јавних предузећа, а председник је Милена Глишић. Нови председник Управног одбора Народног музеја биће Павле Јозић. Потом се већина тачака тицала смене и постављања нових чланова у Школске одборе.

По завршетку седнице председник Скупштине општине Петар Милић дао је изјаву за медије.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-odrzana-3-sednica-so-smederevska-palanka/

1 comment

    • Деблокада on 17/07/2018 at 00:40

    Када ћете да извучете ЈКП Пијаце из блокаде? Дали сте делатности ЈКП Гробљима, а народ тамо оставили без прихода у блокади. Сад натрпајте СНС ботове све да се ухлеби у ЈКП Гробља.

Komentari su onemogućeni.